Om oss

På Kaktus arbetar Ann Olsson och Emil Olsson. Vid första besöket berättar vi om oss och vad vi kan erbjuda och vi får veta lite om dig som utbildning, tidigare arbeten, dina starka sidor och eventuella svårigheter. Sedan kommer vi fram till hur din plan ska se ut. Ann är den som håller i utbildningar och handledning inom neuropsykiatri.

Vi tror på allas förmåga och att det gäller att ta tillvara allas kompetenser. Genom samtal och stöd kan vi tillsammans hitta nya vägar att komma ut i arbetslivet. Man vet inte vad man kan förrän man har försökt.

Ann Olsson,

är förskollärare med specialkompetens inom neuropsykiatri. Har arbetat med och stöttat personer med ADHD och autism/Aspergers syndrom i 20 år. Har sedan undre många år utbildat och handlett personalgrupper inom skola och omsorg. Har gedigen kunskap i samtalsmetodik och försöker alltid se möjligheter i alla situationer.

Emil Olsson,

har erfarenhet från olika arbeten som lager, tillskärning/montering och som personlig assistent. Han har ett stort idrottsintresse och tror på vikten att ta hand om sig. Han är lugn och trygg och finns alltid där för alla.